Segon aniversari del Casal Popular la FuraEl proper dissabte 26 de gener el Casal Popular la Fura de Solsona celebrarà el seu segon aniversari. El projecte va sorgir de diferents col·lectius de la ciutat que van veure la necessitat de crear un espai alternatiu i transformador, obert al poble, on poder fer tota mena d’actes de caire polític, cultural, lúdic, etc. , i que fos un punt de trobada de persones, idees i sensibilitats. Són ja dos anys de feina dia rere dia aconseguits amb l’esforç de tots i totes. Treballant per construir alternatives diferents a les que marca el sistema, dinamitzant el teixit associatiu del poble i donant-li vida, defensant la comarca de les agressions que pateix, lluitant per la nostra llengua i la nostra terra. Per celebrar-ho com cal s’ha preparat un dissabte 26 de gener tot ple d’activitats. El dissabte al matí, a les 12, es farà un torneig de bitlles catalanes a la Plaça Sant Pere, amb inscripció oberta a tothom.
A la tarda, a les 5 a la Plaça Major es farà un espectacle per la canalla amb el grup d’animació Wakannaka, i hi haurà coca i xocolata per tothom A les 7 del vespre, al Casal la Fura es farà la xerrada titulada “El cost de la monarquia espanyola”, a càrrec de Blanca Serra, professora d’història de la Universitat de Barcelona i històrica militant de l’esquerra independentista.
Després, a les 9 del vespre un sopar popular amb seques amb botifarra i cansalada, i tot seguit un teatre de diversos monòlegs de gent de Solsona i on el públic també hi podrà participar.
Finalment, als volts de les 12 de la nit a la Fura, actuarà el grup de folk i música tradicional La Carxofa i la Ceba. També remarcar que durant el teatre es farà el sorteig de la panera de la Fura, feta amb les col·laboracions de les botigues de Solsona, els noms de les quals sortiran publicats pròximament. Tothom està convidat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *