La Marxa pel Decreixement arriba a Solsona


El proper 23 de març, la marxa en biciclea pel decreixement, Temps de re-voltes, arriba a Solsona, on durant dos dies s’organitzaran xerrades i tallers per compartir i debatre propostes per posar en marxa el decreixement.
El col·lectiu Temps de re-voltes va començar a pedalar pel decreixement el passat 10 de febrer, i fins el proper 26 d’abril recorrerà més d’una trentena de comarques catalanes en bicicleta i amb una furgoneta elèctrica que disposa de generació amb plaques solars. Durant aquesta aturada a Solsona Temps de re-voltes organitzarà diversos actes.
El diumenge 23 de març, a les 19:30 hi haurà un passi de video al Casal Popular la Fura sobre del decreixement. El dilluns 24 a les 18:30 hi haurà uns tallers sobre decreixement a nivell municipal i economia alternativa, a la Sala d’Actes del Casal de Cultura. I el dimarts 25, a les 20:00, també a la Sala d’Actes del Casal de Cultura hi haurà la xerrada titulada “Per què és necessari el decreixement econòmic?”.
La intenció és per una banda fer una crítica al model de desenvolupament (tal com l’entenem avui dia) i a la societat de consum, i denunciar la incompatibilitat entre el creixement econòmic indefinit i els fonaments ecològics. Per altra banda també volem conèixer i debatre propostes per decréixer i portar a temre una transició cap un altre model de vida que sigui comptatible amb el planeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *