Recuperem la festa de la Plaça Sant Pere


Les festes dels barris, carrers hi places és un patrimoni cultural que tenen tots els pobles que gairebé s’ha perdut, però que actualment hi ha tendència a recuperar-se. Aquestes festes ajuden a crear una comunitat de persones amb bona sintonia, actives, i un sentiment de pertinença al lloc on vius i amb la gent que t’envolta. Per això des del Casal Popular la Fura hem volgut recuperar la festa de Sant Pere, el lloc on estem.

El dia 27 de juny, a partir de les 9 del vespre farem una revetlla a la Plaça Sant Pere, amb un sopar d’entrepans de botifarra i a partir de les 10 un ball amenitzat per Sergi Tordecillas. Per cobrir les despeses farem el sorteig d’una panera que es farà a la mitja part del ball, junt amb la coca i la barreja. Els numeros els vendrem durant tot el vespre a la barra. Per acabar de celebrar-ho amb música tradicional a dins el Casal Popular la Fura.
Volem animar a tothom, en especial als veïns, a participar i col·laborar i també a gaudir de la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *