Fins on arriba el civisme?

El dissabte 17 de gener el Casal Popular la Fura havia de fer una paradeta informativa sobre en David de Vilafranca, que la justícia de l’estat espanyol vol empresonar amb l’excusa d’haver estat insubmís fa més de 10 anys.
Un cop vam tenir instal•lada la paradeta i començarem a repartir fulls volants informatius aparegué una agent de la Policia Local i de formes poc amables ens van fer retirar la parada per falta d’un permís que considerem innecessari.
És ridícul que passin aquestes coses, que per fer una simple parada informativa al carrer, que ni molesta ni obstrueix el pas de persones i cotxes s’hagin de demanar permisos a l’Ajuntament. Volem fer la reflexió de fins on arriba el civisme, premissa que s’utilitza per aplicar ordenances que regeixen l’ús de la via pública fins a uns límits prohibitius. El carrer és molt més que un simple lloc de pas de gent d’un lloc a un altre, és on es desenvolupa la vida social, cultural i política d’un poble, i això hauria de prevaler sobre qualsevol ordenança.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *