3r ANIVERSARI DEL CASAL POPULAR LA FURA DE SOLSONA

El proper cap de setmana del 6, 7 i 8 de febrer el Casal Popular la Fura de Solsona celebra el seu tercer aniversari. Són ja tres anys de treball diari, amb l’objectiu de contruir alternatives a Solsona. En aquests tres anys hem anat creant vincles amb altres col•lectius i entitats, com també amb gent d’altres pobles de la comarca que comparteixen les mateixes inquietuds.
Per celebrar aquests tres anys durant tot el cap de setmana hem preparat tot d’activitats. La principal novetat d’aquest any ha estat l’exposició d’obres d’artistes de Solsona a la sala el Celler de Ca l’Aguilar, per ajudar a promocionar aquest col•lectiu que es troba amb bastantes dificultats a l’hora d’exposar la seva obra. També comptarem amb la presentació del llibre “Camí d’anada” de l’escriptor Felip Vendrell, que ens narra la vida de les dones del Solsonès i comarques veines de mitjans del segle XX. També, com ja vam fer l’any passat pel dissabte al matí farem el torneig de bitlles catalanes, aquest amb presència de més equips. Els actes que tenquen el cartell són l’espectacle infantil del dissabte a la tarda a la Plaça Major, amb el Pocasolfes, el sopar popular i el concert del grup de folk Van de Vinatxo.

Les activitats són les següents:

Divendres 6 de febrer

20:00 Innauguració de l’exposició dels artistes de Solsona, a la Sala el Celler de Ca l’Aguilar, a la Plaça Major de Solsona. L’exposició estarà oberta dissabte 7 i diumenge 8 de 11h a 14h, i de 16h a 20h.

Dissabte 7 de febrer:
10:00 2n campionat de bitlles catalanes, a la Plaça Sant Pere.

18:00 Espectacle infantil a la Plaça Major, amb en Pocasolfes.

20:00 Presentació del llibre “Camí d’anada”, amb l’escriptor Felip Vendrell Colilles. Al Casal la Fura.

22:00 Sopar popular (6 euros) i teatre. Al Casal la Fura.

23:00 Concert a la Fura amb VAN DE VINATXO (folk del ganxet, amb denominació d’origen)

I després continua la festa!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *