El 23 de març torna la Calçotada Popular de Solsona

Els punts de venda de tiquets són el Bar Castell, el Bar Cantàbric i el Bar el Casal

Els punts de venda de tiquets són el Bar Castell, el Bar Cantàbric i el Bar el Casal.

Després de l’enriquidora experiència de l’any passat una colla d’entitats hem decidit a tornar-nos a trobar i organitzar una nova edició de la Calçotada Popular de Solsona. Com l’any passat es tornarà a fer a davant de la Sala Polivalent. El dinar serà a les 2 del migdia i inclourà calçots, carn a la brasa, postres i beguda per 10 euros. A part, abans de dinar hi haurà l’actuació musical dels solsonins Kuissó i després de dinar la dels Rastaflaires, un grup format per integrants de Séptimo A, Les Absentes i Kòdul, que ens farà pair els calçots a ritme de reggae. A part també actuarà el grup de batucada Takumba. 

Podreu comprar els tiquets al Bar Castell, el Bar Cantàbric i el Bar el Casal

Les entitats que participaran a l’organització de la calçotada són la Colla Gegantera del Carnaval, el grup de batucada Takumba, el Casal Popular la Fura, l’Associació de Festes del Carnaval i els Castellers de Solsona, a més de gent que hi ve a participar a títol individual (evidentment, tothom que tingui ganes de participar-hi serà ben rebut). L’objectiu d’aquest acte és que a partir del treball conjunt i la unió d’esforços les entitats de Solsona puguem organitzar actes més grossos i ben muntats, a la vegada que fomentar la partició de la gent de Solsona als actes que organitzen els col·lectius del poble.

Per altra banda, a dins la Sala Polivalent hi haurà el Banc de Sang recollint donacions de sang. Volem animar a tothom que vingui a la calçotada a que també vagi a donar sang, ja que és un acte altruista que pot salvar vides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *