L’acordió de Carles Belda a ritme de rumba arriba a Solsona

L’acordionista vallesà persenta el seu últim treball “24 rumbes per diatònic” acompanyat de guitarra i percussió.

El primer cicle d’actes per celebrar el desè aniversari del Casal Popular la Fura arriba a l’equador. Després de l’homenatge a Ovidi Montllor i el concert de Nadal de Quartet Mèlt, la pròxima cita serà el dia 9 de gener a les 20h a la Sala Polivalent del Casal Cívic Xavier Jounou.

En aquesta ocasió, Carles Belda vindrà a presentar el seu últim treball en què recull 24 rumbes per acordió diatònic, acompanyat pel guitarrista Rafalito Salazar i el percussionista Joanet de Mataró. Carles Belda és una de les figures més reconegudes en l’àmbit de l’acordió diatònic als Països Catalans, ha format part dels grups Pomada, Mesclat, Belda i el Conjunt Badabadoc i Petita Festa, en la que amb la presència de l’acordió ha cultivat diversos estils, i en aquesta ocasió, ens presenta les 24 rumbes recollides en el seu últim treball, un llibre+CD amb les paritutres que ven als concerts.

El concert estarà ambientat amb una exposició de fotografies extretes del concurs d’imatges sobre l’acordió diatònic organitzat per Diatònic Solsonès, en el que s’hauran sortejat dues entrades per al concert.

El concert es realitzarà el dia 9, però a partir de dilluns 4 de gener ja es podran adquirir entrades a l’Oficina de Turisme, a un preu de 8 euros (10 euros a taquilla).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *