Posa’ns a 100!

El Casal Popular la Fura engega una campanya per sumar nous socis i sòcies per poder continuar amb la seva activitat i presència a Solsona. L’objectiu és arribar als 100 socis/es

T’imagines Solsona sense la Fura? Després de 10 anys activitat, l’entitat ha entrat en un període de crisis que fa perillar la seva existència i planteja la possibilitat d’una Solsona sense el seu únic Casal Popular.

Per això iniciem una campanya massiva i “low cost” de suma de socis i sòcies de la Fura. Els nous socis i sòcies tindran una quota de 3 € al mes (cobrada de manera trimestral) i una sèrie d’avantatges com descomptes en diferents actes i productes del Casal a més de rebre, trimestralment, informació de tots els actes que s’organitzin. Volem a més animar als nous socis i sòcies a prendre partit activament de la gestió del Casal i del seu dia a dia.

Des de La Fura lluitem per a dotar a Solsona d’un espai autogestionat independent, que promogui la cultura popular i un oci alternatiu, la defensa del territori, el consum responsable i contribuint a la transformació de la societat cap a una de més lliure i justa. El tipus d’activitats que promovem inclouen actes polítics, culturals, xerrades, formació, campanyes entorn problemàtiques locals i també nacionals, cicles de cinema, concerts, àpats populars i altres activitats similars.

I com a promoció especial pel Carnaval 2017, si et fas soci abans del carnaval podràs recollir gratuïtament un ‘parxe’ exclusiu de la Fura Carnaval 2017 i un tiquet per una cervesa. Per fer-te soci entra a la pàgina http://www.lafurasolsona.cat/fes-te-soci/ i omple el formulari, o visita’ns a La Fura les tardes del dimecres 22, dijous 23 i divendres 24 de 18h a 21h del vespre.

EnFuritza’t i fes-te soci/sòcia!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *