Campanya ”FEM-NOS LLIURES. Contra les agressions sexistes i de gènere”

Dilluns passat va començar la primera formació dirigida a les entitats i locals que treballen en l’oci nocturn. Aquesta formació s’emmarca dins de la campanya ”FEM-NOS LLIURES. Contra les agressions sexistes i de gènere”, campanya que el Grup de Gènres està iniciant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Solsona.
La campanya pretén abordar diferents temàtiques i àmbits de Solsona, una d’aquestes temàtiques és l’oci nocturn. Per aquest motiu, han creat un Protocol contra les agressions sexistes en l’oci nocturn que començarà a funcionar a partir d’aquest Carnaval.

Les formacions estan impartides per Cúrcuma, una cooperativa que treballa en l’àmbit socioeducatiu i estan especialitzades en temàtica de gènere.

Estem molt contentes de veure que tants mesos de treball comencen a sortir a la llum! Continuarem donant informació sobre la campanya.

#FEMNOSlliures #Solsonalila