Concert solidari: Quicu Lloms i Mic Drop

Quicu Lloms i Mic Drop col•laboren amb un concert solidari a La Fura aquest dissabte 23 amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut, per a que tots els infants puguin jugar aquestes festes.

El concert a la fura començarà a les 23h, i el preu de l’entrada serà una joguina nova o en bon estat. Qualsevol joguina, des de peluix a jocs de taula, tota participació serà benvinguda. Us esperem aquest dissabte.

Quicu Lloms és un grup de versions solsoní amb un estil molt personal on barregen pop, rock, funk i mestissatge, amb un únic objectiu: la diversió l’entreteniment i la festa. Molta festa! Us faran ballar fins que us “desllomeu”!

Mic Drop, autoanomenats un grup de “Rockjohnson”, és una banda que s’estrena el dissabte a La Fura, però que està formada per quatre músics solsonins amb bona experiència als escenaris. Pretenen que la seva participació en aquest esdeveniment sigui la primera presa de contacte del grup amb el públic, per tal que es puguin començar a conèixer els seus temes propis, d’un estil bastant únic i particular que ells mateixos el situen entre estils com el rock alternatiu, el grunge i el britpop. D’altra banda, completaran el seu repertori amb diverses versions rockeres més que conegudes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *