Fes-te soci/a!

El Casal Popular la Fura manté una campanya de captació de socis i sòcies per poder continuar amb la seva activitat i presència a Solsona. 

Els socis i sòcies tindran una quota de 5 € al mes (cobrada de manera bianual) i una sèrie d’avantatges com descomptes en diferents actes del Casal i la possibilitat d’utilitzar el Casal per les activitats i idees que tinguin ganes de realitzar (sempre i quan siguin amb fins culturals, socials o d’acció política). A més, seguiran mantenint viu un espai on gaudir de concerts, xerrades, debats,… i rebran periòdicament informació de tots els actes que s’organitzin. Volem a més animar als nous socis i sòcies a prendre partit activament de la gestió del Casal i del seu dia a dia!

La quota es cobra al gener i al juny, per un valor de 30€ cada vegada. La primera quota serà la part proporcional al queda d’any. És a dir, si et fas soci/a al novembre, serà una quota de 10€, si t’hi fas al maig, seran 5€ i 30€.

Des de La Fura lluitem per a dotar a Solsona d’un espai autogestionat independent, que promogui la cultura popular i un oci alternatiu, la defensa del territori, el consum responsable i contribuint a la transformació de la societat cap a una de més lliure i justa. El tipus d’activitats que promovem inclouen actes polítics, culturals, xerrades, formació, campanyes entorn problemàtiques locals i també nacionals, cicles de cinema, concerts, àpats populars i altres activitats similars.

Si vols saber més sobre l’organització o vols proposar algun acte o activitat, visita la pàgina Qui som?

EnFuritza’t i fes-te soci/sòcia! Només has d’omplir el següent formulari.

 

Les teves dades no seran cedides a tercers ni utilitzades per cap altre fi.

Si a més vols estar dins del grup de Whatsapp de la Fura, fes-nos-ho saber enviant un correu amb el teu telèfon a lafurasolsona@gmail.com. Aquest grup només s’utilitza com a mitjà de comunicació àgil, en cap cas és un lloc de debat o de presa de decisions.

També ens pots escriure si tens qualsevol dubte o per dir-nos la teva!