Entrega de la panera al Sol del Solsonès


Com que no va sortir guanyador del sorteig de la panera de les botigues de Solsona que vam fer per l’aniversari, la panera es va entregar a la entitat Sol del Solsonès, que realitza una tasca de treball amb gent que té malalties mentals o problemes de drogodependències. Com que resultava bastant complicat tornar a fer el sorteig es va decidir entregar-los la panera, que es va fer amb la col·laboració de molta gent, i així la podran gaudir també un nombre ampli de persones, i així també reconèixer la seva tasca i crear lligams entre les diferents entitats de Solsona.

Per més informació del Sol del Solsonès podeu visitar la seva pàgina web www.soldelsolsones.org .

Tornem a agrair a les botigues que van col·laborar per fer la panera i felicitar al Sol per la seva tasca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *