II Fira de les violències de gènere

Aquest dissabte d’11 a 18h a la plaça de l’Ajuntament de Solsona organitzem la II Fira de les violències de gènere.
Un any més arriba el 25N, dia contra la violència de gènere, i amb aquesta data arriben dades, xifres, imatges que ens recorden que la violència de gènere i el sistema patriarcal que la sustenta ens continua matant.

Aquesta violència, tant explícita com ímplicita, tant física com verbal, des de la cultua que rebem, a la pressió estètica mitjançant un sistema de talles o l’obligació de depilar-nos i d’acceptar uns models de bellesa irreals que volen acabar amb la bellesa de la diversitat dels nostres cossos, fins al tracte desigual que rebem quan ocupem càrrecs públics com en política, o també en el terreny personal amb l’imposició del mite de l’amor romàntic o el tracte d’inferioritat i paternalista, ens recorda dia a dia que les nostres vides i els nostres cossos no ens pertanyen. Davant d’aquest fet responem juntes, des dels carrers que recordarem tantes vegades com faci falta que també ens pertanyen.

Cal que visibilitzem aquestes violències, que en prenguem consciència i les afrontem juntes. Per aquest motiu, creiem necessari establir un espai de reflexió col·lectiva com aquest que proposem el dissabte.

Aquest dissabte no hi faltis! Construïm municipis feministes!
#Ensvolemvives #25N

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *